1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

A tanévzárón készült képek megtekinthetők itt


Tanévzáró

Június 17-e délutánján izgatott gyereksereg igyekezett az iskolába, majd a templomba. Ez a nap, a tanévzáró napja, a számadás ideje  az elvégzett munkáról.  Úgy gondolom nagyon komoly munka előzte meg most is és az előző években  is 10 hónapon keresztül   azt a pillanatot, amíg a jegyek a bizonyítványba kerültek.   Ezért az évnek a zárása  mindenki számára ünnep. Ünnep  azért, mert következik a megérdemelt pihenés és ünnep azért, mert végre mindenki kezébe veheti a megérdemelt munka gyümölcsét.

A tanévzáró istentisztelet keretében megszívlelendő  gondolatokat hallhattunk Iskolalelkészünk, Horváth Olivér tolmácsolásában. A 4. évfolyamosok vidám gondolatokkal búcsúztak a tanévtől és az alsó tagozattól. A hála és a köszönet szavait közvetítették a hallgatóság felé versben és dalban egyaránt.   Majd következett az év értékelése. Igazgató nőnk rövid betekintést nyújtott az iskolai eredményekről. Majd záporoztak a nevek. Boldog, de kissé megilletődött gyerekek mentek az oltár elé, hogy a megérdemelt jutalmat, könyvet és oklevelet átvegyék. Mi, a sorokban ülő pedagógusok is örültünk ennek, hiszen egy kicsit a mi munkánk is benne volt a kitűnő  bizonyítványokban. De nem feledkeztünk meg a szülőkről sem, hiszen az ő támogatásuk nélkül az iskolai programok szegényebbek lettek volna.

A jutalmak kiosztása nem fejeződött be a templomban.  Visszamentünk az osztályokba, hogy ott mindenki kézbe kapja bizonyítványát és elköszöntünk egymástól kellemes nyarat kívánva.

Bízunk benne, hogy mindenki mosolygósan, megelégedésére hagyta el az iskolát, hogy elkezdődhessen számára a nagy vakáció.

                                                            Védőné Dobrotka Edit

 

 

 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka