1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Benkás siker a X. Jankay kupán

Iskolánk meghívást kapott a két tanítási nyelvű iskolák számára megrendezésre kerülő X. Jankay labdarúgó tornára. A versenyen négy intézmény képviseltette magát: a rendező békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola mellett az Erzsébethelyi Általános Iskola, az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, valamint iskolánk, a Benka Gyula Evangélikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. A meccseket mind a négy korosztály számára meghirdették.

A négy csapat kőrmérkőzéseket játszott, így mindenki találkozott az összes résztvevővel. Az időjárás a kis focistákat kegyeibe fogadta, ugyanis mindvégig nagyon szép idő volt. Az első korosztályban fiataljaink nagyon jól szerepeltek, a magabiztos játékuknak köszönhetően megnyerték a kupát. Mindemellett a rendezők, csapatunk legfiatalabb tagjának, Cziglédszky Barnabásnak ítélték oda a legjobb mezőnyjátékos címet. Ebben a korosztályban még egy kiemelkedő eredmény született. A gólkirály címet iskolánk diákja, Máté Dávid érdemelte ki 9 lőtt góllal.

A győztes csapat tagjai: Kiss Ákos, Cziglédszky Barnabás, Máté Dávid, Fazekas Bence, Hortobágyi Bálint, Teremi Samu, Sonkoly Bence és Megyeri Attila.

A harmadik korosztályban iskolánk csapata II. helyezést ért el. Diákjaink az erős mezőnyben tisztességesen helytálltak és a lelkes összjátékuknak köszönhetően a dobogó 2. fokára állhattak.

A csapat tagjai: Seres Ákos, Lázár Dániel, Tasi Tamás, Kondacs Árpád, Kozsuch Mihály, Kelemen Kristóf, Kondacs Barnabás, Balogh Norbert, Farkas Erik és Kasnyik Máté.

Iskolánk második illetve negyedik korcsoportos csapata is remekül szerepelt a tornán. A kiváló teljesítményéért Pásztó Máté a mezőny legjobb játékosa címet vehette át.

Köszönjük az iskola és a szülők támogatását, hogy részt vehettünk ezen a tökéletesen megszervezett tornán, amelyen mindenki nagyon jól érezte magát.

Farkas Arnold
edző, testnevelő

 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megbízatások

Intézményvezető: Molnár Eteléné

Igazgatóhelyettesek: Csernusné Samu Edit, Egriné Tusjak Otília

Intézményünkben négy munkaközösség működik:

Alsó tagozatos munkaközösség
Munkaközösség vezető: Farkas-Gergely Arnold Zoltán

Felsős munkaközösség
Munkaközösség vezető: Fekete-Rekényi János

Tehetséggondozó munkaközösség
Munkaközösség vezető: Gazsóné Gugolya Beáta

Nyelvi munkaközösség
Munkaközösség vezető: Baginé Lőrincz Erika

Adatvédelmi felelős: Fabóné Kordoványi Enikő
Telefonszám: 06-66-312-325

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka