1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Az alábbi hivatkozásokra kattinva képek tekinthetők meg az ünnepségről

 

Búcsú az iskolától

Ballagás az Ótemplomban


 

Ballagás 2016

Június 18-án 59 diák búcsúzott a Benkától. Feldíszítettük az iskolát, útravalónak szánt mottó került a táblákra, tarisznyát, virágokat kaptak. A ballagók az udvaron gyülekeztek, hogy a csengőszó után még egyszer végigsétáljanak a termeken, folyosókon, majd a Kossuth utcán. A templomba érve Márai Sándor gondolataival búcsúztak végzőseink. Igazgatónk, Molnár Istvánné, Zsuzsa néni személyesen, külön-külön köszönt el minden ballagó diákunktól, akik egy-egy ajándékkönyvet is kaptak tőle útravalóul. Többek teljesítményét Babák Mihály polgármester úr ajándékával és oklevéllel, jutalomkönyvvel ismerte el iskolánk tantestülete. Nagy örömünkre szolgált, hogy az idén is két diák – Gazsó Hanna Bianka és Pribelszki Boglárka Bettina - vehette át a Benka-díjat példamutató magatartásáért, szorgalmáért, nyolc éven át kitűnő bizonyítványáért és számtalan, kiemelkedő versenyeredményéért. Az „Év diákja diákszemmel” Opauszki Kata lett. Az idei tanév Klenk-díjasa – iskolánk úszás sportágban legjobb eredményt elért diákja – Ganecz Zalán Mihály.

Kedves ballagó diákok! Reméljük, kaptatok iskolánkban elég hitet, megerősítést, szeretetet ahhoz, hogy mindenkor meg tudjátok állni a helyeteket, és szereztetek elegendő tudást, ismeretet ahhoz, hogy tovább tudjatok indulni a számotokra előkészített úton!

„ Vándor vagy, minden nap tovább kell menned az úton, mely egyetlen célod, tehát lelked és a lelkedben elrejtett isteni tartalom megismerése felé vezet.”

Márai Sándor szavaival búcsúzunk tőletek, kedves nyolcadikosok!

 

 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka