1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Ötödikbe készülök

Köszönöm a tanítóimnak, hogy négy éven át törődtek velünk. Most azonban új időszak kezdődik.

Ötödikes leszek. Vegyesek az érzéseim. Van bennem kíváncsiság, várakozás, boldogság, izgalom és egy kis szomorúság is. Új épület, új osztályterem, új tantárgyak és új tanárok … Ismerős és mégis ismeretlen. Remélem itt is jól fogom érezni magam.

Kis szomorúság, de a sok szép emlék megmarad.

Kiss Ákos 4.b

 

Nemsokára már az új ötödikes termünk előtt  állok és azon gondolkozom majd, milyen volt elsősnek lenni. Mert szinte újrakezdjük az alsós éveinket. Milyen lesz megint a legkisebbnek lenni. A felsősök már végigmentek ezen a nehéz dolgon. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz másabb, mint az alsó. Nagyon furcsa, hogy máris itt az év vége. Én a tanáraimat szerettem, ezért nehéz lesz megszokni, hogy most már teljesen más tanárokkal leszünk együtt.

Remélem olyan jó lesz a következő év, mint amit itt az alsóba eltölthettünk!

Győri Dorina 4.b

 

Az ötödik biztos nehezebb, mint a negyedik. Sok új tanár és tantárgy. Felsőbe megyünk, itt hagyjuk az alsó tagozatot. Tünde néni és Era néni már nem fog minket tanítani. Szerintem jó lesz.

Már nagyon várom.

Ábrahám Soma 4.b

 

Én kicsit izgulok a felsőtől, de azért kíváncsi is vagyok. Várom az új tantárgyakat. És kicsit hiányozni fog az alsó. De úgyis megszokom a felsőt majd. Meg várni fogom az új tankönyveket, füzeteket.

Tehát én így várom a felsőt.

Tóth Zádor 4.b

 

Máté Dávid vagyok és ötödikbe készülök. Nagyon várom az ötödik osztályt. Remélem nem lesz nagyon nehéz a felső tagozat. Sok-sok programot képzelek el például: foci, sakk, öko, biciklizés, kirándulás. Szerintem jó lesz a felsőben a tanulás, mert felváltva lesznek bent a tanárok. Nem jelentett gondot a tanulás, csak irodalomból és angolból kell jobbnak lennem. Jó volt az alsó, de szerintem a felső jobb lesz.

Az a célom, hogy felső tagozatba kitűnő legyek, de nem gond, ha pár négyes is becsúszik.

Máté Dávid 4.b

 

Ma v an szeptember elseje és 5.-es lettem. Amikor beléptem a kapun, belegondoltam, hogy alsós vagyok-e, vagy felsős.  Mindegy,  mert az iskolának az a lényege, hogy tanuljak, barátaim legyenek és jól érezzem magam.

És nagy változás van: minden órán más  pedagógus lesz velünk.

Izgalommal tölt el, hogy felsős lettem, 5.-es.

Kovács Minna 4.b

 

2017 szeptemberében az 5.b osztályba fogok tanulni.

A következő tanévben a másik épületben tanulok. Új tanárok, új tantárgyak lesznek. Más lesz az órarend, új szakkörök, új tantermek. Egy nem változik, az osztály és a barátok. Sajnos búcsúzunk Tünde nénitől és Era nénitől. Gyorsan elmúlt az első négy év, búcsúzunk az alsótól. Vár még ránk az általánosban az utolsó négy év, a felső tagozatban.

Remélem, hogy  a felsőben is kitűnő leszek.

Fazekas Bence 4.b

 

Nagyon várom már az ötödik osztályt. Várom, hogy sokkal több szakkör legyen. Például a röplabda, ami nagyon jó sport. Mi leszünk a legkisebbek. Nem fogunk mindent tudni. Tünde néni is hiányozni fog.  Tantárgyból is több lesz.  És nehezebb. Juhászné Kurucz Edit néni lesz az osztályfőnökünk.

Izgulok már.

Nyéki Tamara 4.b

 

2017 szeptemberében az 5. b osztályba készülök a másik épületbe, ami a Kossuth utca 7 alatt van .

Nyári szünet után szeptember 1-jén  az 5.b osztályba fogok járni, ami azért jó, mert sok új dolgot fogok tanulni a felső tagozaton. Így bővülnek ismereteim a világról. Azt az egyet nem fogom hamar megszokni, hogy minden órában más tanár fog tanítani nem úgy, mint alsó tagozaton. Hiányozni fog Tünde néni és Era néni.

Szerintem a felső tagozatot nehezen fogom megszokni és biztos nehezebb lesz a tananyag is.

Gerhát Olivér  4.b

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka