1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Búcsúzik az anyanyelvi lektor / Time to say goodbye

A kéttanítási nyelvű oktatás részeként évek óta anyanyelvi lektor segíti munkánkat iskolánkban. A vírushelyzet megnehezítette a hasonló program alapján működő iskolák életét, hisz a célnyelvi országokból érkező tanárok fogadása kérdésessé vált. Szerencsére intézményünk olyan pedagógust kapott a CETP - Central European Teaching Program - által, aki már az előző tanévben az országban tartózkodott és tanított. Az indiai gyökerekkel rendelkező Malika Verma az Amerikai Egyesült Államokból érkezett országunkba, s személyében egy nagyon kedves, életvidám, pozitív gondolkodású embert ismerhettünk meg. Gyermekszeretete és elkötelezettsége a tanítás iránt hamar népszerűvé tette nem csak a tanulók, de a tanárok körében is. Az első félév végén elbúcsúztunk tőle, mert munkáját Indiában folytatja tovább.

Levelében megfogalmazott gondolataiban örömét fejezte ki, hogy részese lehetett iskolánk közösségének és az itt folyó munkának. Hálás az itt töltött időért, az iskolától kapott támogatásért, a gyermekek lelkesedéséért. Dicsérte az intézményünkben folyó szervezett oktatást, a kreatív tanítási módszereket. Malikát elbűvölte kisvárosunk milliője is.

„ Thank you for having me at this school! I loved being here. It was an honor and pleasure to teach the kids here! They are very sweet. I had a very fun time with the children here. Thank you for all your help and support in making my stay here very comfortable.

The school is very nice and sweet. I was very happy to be here. The teachers are very supportive and extremely nice to work with. They do  a very good job to making sure the kids are learning, growing and evolving. The way everthing is done is very organized and creative. I had the best time teaching here and I loved the town, too. God bless you all.

Love and blessings, Malika”

Köszönjük Malika munkáját, sok sikert kívánunk céljai eléréséhez! Februártól a szintén amerikai Bonnie Campbell veszi át munkáját iskolánkban.

Idegen nyelvi munkaközösség

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka