1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Mindenki győztes lett!

A Minions-tól, a Cseresznyéktől és a Be free! életérzésű és nevű csapattól lett hangos az új tornatermünk hétfőn délután, az iskolánk röplabda tömegsportra járó tanulóinak szervezett III. Karácsony Kupán. A már hagyománynak számító versenyszervezéssel célunk az, hogy diákjaink a röplabda játékelemeket versenyszerűen is kipróbálhassák, valamint a röplabda sportágat tovább népszerűsítsük. A gyerekek lelkesen készültek a megmérettetésre. A Cseresznyék csapatát a 6. osztályosok, a Minionsokat a 7-8. osztályosok, a Be free!- t pedig a mongol tanulóink alkották. Szoros mérkőzésekkel ugyan, de a Be free!- csapata nem talált legyőzőre ezen a napon. Vagyis csak addig, amíg a tanárok csapata fel nem állt a pályára. Ekkor kezdődött az igazi örömjáték. Felszabadultan, egymást és a tanárokat biztatva zúgott a taps és az éljenzés egy-egy labdamenet után. Még egy meglepetés is várt a csapatokra! A szurkolótáborból verbuválódott volt benkás, most már Vajdás diákok is kedvet kaptak a játékhoz, és kihívóként mérkőztek meg csapatainkkal. A high-tech sem hiányozhatott a délutánunkból. Szirony Gergő 8. osztályos tanulónk programot írt a pontszámláláshoz, segítve a verseny sikeres lebonyolítását. Büszke voltam mindhárom benkás csapatra, hiszen most először kerültek olyan versenyhelyzetbe, ahol igazi csapatszellemben küzdöttek minden pontért. Gratulálok kollégáimnak, akik ismét nem találtak legyőzőre! Köszönetünket fejezzük ki Fabó Zsófinak, aki volt benkás és vajdás diákként a vizsgaidőszakban is jött segíteni a mérkőzések levezetését.

Molnár Eteléné és Tüskés Éva

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka