1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Versenyeredményeink

Kedves Látogatók!

Ezen az oldalon diákjaink versenyeredményei tekinthetők meg. A sok kiváló helyezést egy táblázatban gyűjtjük össze, az oldalon lejjebb görgetve fényképek láthatók, cikkek olvashatók a résztvevőkről. Az oldalt rendszeresen frissitjük, az adatokat folyamatosan pótoljuk.

Gratulálunk a versenyzőknek, felkészítőknek a nagyszerű eredményekhez! 

2014-2015 tanév versenyeredményei (pdf dokumentum)


 

2015. május 30 – án megrendezésre kerülő „Gyermeknapi sakkverseny” a Szlovák Általános Iskolában

Eredmények:

1. korcsoport:

1. hely Máté Dávid

3. hely Cziglédszky Barnabás

4. hely Müller Péter

2. korcsoport:

2. hely Szpisják Bence

4. helyezett Dürgő Csaba


 

Kiváló helyezés az országos Mozaik Számítástechnika Versenyen- 221 induló

A legnagyobb internetes versenyként hirdetik az országos Mozaik Tanulmányi Versenyeket, amire számítástechnika tantárgyból iskolánk tanulója Seregélyes Viktória (7.a) is jelentkezett. Az előzetes fordulók során kimagaslóan jó pontokat szerzett, így bejuthatott az döntőbe, amire április 18-án került sor, több helyszínen az országban. Viki nagyon ügyesen szerepelt Szegeden, így sikerült kiérdemelnie az országos kilencedik helyezést, ami különösen dicséretes, mivel a versenyre jellemző módon, informatika tagozatos diákokkal (általában heti 5 informatika óra), nyolcadikos gyermekekkel is meg kellett mérkőznie.

Gratulálunk Viki! 

Szemenyei Csaba
informatika tanár (felkészítő)


Szabó Levente a megyében a legjobb!

19. alkalommal rendezték meg az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában május 30-án a Békés Megyei Számítástechnika Versenyt. Számítógép használat kategóriában, 5-6. évfolyamon, Szabó Levente és Seres Ákos is vállalkozott a megméretetésre, a megyei selejtező során sikerült bejutniuk a legjobbak közé.

Az orosházi döntőben Szabó Levente volt a legügyesebb, első helyezést ért el. Seres Ákos pénteken még lázas beteg volt, de szombaton elutazott ő is, negyedik lett.

A fiúknak egy összetett feladatsort kellett megoldaniuk, majd számítógépen kellett szöveget szerkeszteniük, grafikus programmal rajzolniuk.

Gratulálunk Szabó Leventének, a megye legjobbjának, illetve Seres Ákosnak a szép eredményhez! 

Szemenyei Csaba (felkészítő)


 

Szent-Györgyi Albert Természettudományi verseny

Ebben a tanévben 2015. április 17-én, Budapesten, a Fasori Gimnáziumban rendezték meg a Szent-Györgyi Albert Természettudományi versenyt. Iskolánkból négy tanuló vett részt ezen a megmérettetésen. A verseny 7. és 8. osztályosoknak szól, biológia és kémia tantárgyakból.

Biológiából Urbancsok Anett 8.a és Pribelszki Boglárka 7.a osztályos tanulók, kémiából pedig Urbán Roberta 8.b és Janovszky Viktória 7.a osztályos tanulók „szálltak ringbe”. Felkészülni az adott évfolyam tananyagából kellett: 8. osztályban az embertant, 7. osztályban pedig a távoli tájak élővilágát és az élőlények rendszerezését kellet alaposan megtanulni. Kémiából is a 7-es és a 8-os tananyag képezte a felkészülés alapját. Mind a két tantárgyból voltak elméleti és gyakorlati feladatok. Emellett mindenkinek meg kellett ismerkednie Szent-Györgyi Albert életével és munkásságával.

Tanulóink a népes mezőnyben nagyon szép eredményeket értek el:

·        a 7. évfolyamban Janovszky Viki mindenkit maga mögé utasítva 1. helyezett lett. Roberta a középmezőnyben végzett, 9. lett.

·        biológiából mind a két évfolyamon Anett és Bogi is 7. helyezést ért el.

Mind a négy versenyzőnknek gratulálunk az elért eredményéhez és sok sikert kívánunk a további szerepléseikhez.

Bencsik Tiborné 


 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka